Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Meruňky jsou v kuchyni vítanou surovinou. V medovinařství Vilkus se meruňky macerují a přidávají do místní medoviny nejvyšší kvality. Tímto způsobem vzniká jedinečná kombinace chutí, která uspokojí každého milovníka ušlechtilých nápojů – meruňková medovina Vilkus.
můžete mít 28.5. - 31.5.
Trójniak Vilkus Jabłkowy má v sobě vše, co je v Polsku opravdu nejlepší. Jablka z polských sadů a nejkvalitnější polské medy – vícekvětý, lipový a pohankový. Díky tomu má tato medovina jedinečnou, lehce kořeněnou chuť se znatelnou sladkostí, která uspokojí každého milovníka medových nápojů.
můžete mít 28.5. - 31.5.
Medovina Trójniak Vilkus ziołowy z medovinářství Vilkus je medovina typu trójniak obohacená o pečlivě vybranou směs bylin s jemnou vůní. Díky jedinečnému složení vybraných nektarových medů si zachovává vlastnosti včelího medu.
můžete mít 28.5. - 31.5.
Višňová medovina Trójniak Vilkus wiśniowy je jednou z nejoblíbenějších polských ovocných medovin. Ve Vilkusu ji vytváříme spojením nejkvalitnějších místních medů s macerovanými plody místních višní.
můžete mít 28.5. - 31.5.
V případě medoviny Trójniak Vilkus leżakowany w beczce dębowej Rum se jedná o unikátní spojení sladkosti medoviny Vilkus s fantastickým aroma karibského rumu. Jedinečná fúze chutí je výsledkem dlouhodobého zrání medoviny v dubových sudech po rumu.
můžete mít 28.5. - 31.5.
Spojení prvotřídní medoviny Vilkus a kouřové, rašelinové vůně single malt z Mekky milovníků whisky – ostrova Islay. Jedinečné spojení chutí je výsledkem dlouhého zrání v dubovém sudu po whisky a použití nejkvalitnějších místních surovin.
Momentálně nedostupné
Trójniak Vilkus malinowy je dokonalým spojením prvotřídní medoviny Vilkus a ovoce nejvyšší kvality od lokálních pěstitelů. Jemné tóny malin macerovaných v medovině dodávají nápoji harmonickou chuť a aroma. Velmi dlouhá doba zrání medoviny výraznou měrou přispívá k jedinečnému ovocnému charakteru.
Momentálně nedostupné
Povidla, slivovice nebo švestkové knedlíky jsou ztělesněním nejen českých ale i polských tradic. Do skupiny těch polských lze bezpochyby zařadit také medovinu Trójniak Vilkus Śliwkowy. Švestky v kombinaci s vícekvětým a svazenkovým medem vytvářejí jedinečnou, lehce pikantní chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Spojení prvotřídní medoviny Vilkus, ovocného aroma rozinek, vanilky a všeho nejlepšího v koňaku. Jedinečné spojení chutí je výsledkem dlouhého zrání v dubovém sudu po koňaku a použití nejkvalitnějších místních surovin.
Momentálně nedostupné
Medovinářství Vilkus bylo založeno s fascinací, která přetrvává po generace. Naši předkové přišli do Polska z Maďarska, kde se zabývali výrobou vína. Ve své nové vlasti našli surovinu, která umožnila vytvořit stejně ušlechtilý nápoj – medovinu. Staletá tradice výroby medoviny v Polsku a zkušenosti mnoha generací rodiny Wilkuszů, zabývající se včelařstvím a domácí výrobou medoviny, nám umožnily vytvořit jedinečný produkt, který je mostem mezi historií a současností.