Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tradiční belgický pivní styl Faro, který hned tak neochutnáte. Jde v podstatě o sladší lambic, který je jedním z nejstarších pivních stylů na světě. Charakteristická kyselost lambiků ale navyhovovala každému, a tak si ženy a děti do piva přidávaly špetku hnědého cukru.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Višně jsou netypičtějším ovocem, které se přidává do mladého lambiku a vzniká tak speciální pivní styl ovocného piva. Višní je ale v Belgii nedostatek a víte, odkud je tedy všechny lambické pivovary dováží? Samozřejmě z Česka, kde jsou višně nejlepší!
můžete mít 23.5. - 24.5.
Výroba „jablečného piva“ se vrací k tradici našich předků. Už Keltové míchali pivo s jablečnou šťávou a pili ho během svých slavností sklizně. Jablka z vlastních sadů přidávají v Lindemansu do minimálně rok starého lambiku a získávají tak unikátní spojení ovocné sladkosti a lambické kyselosti.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Je to pivo, nebo víno? Možná se budete ptát, když poprvé ochutnáte Cassis od Lindemansu. Jde o ovocné pivo vyrobené z lambického základu, které díky svým odstínům tmavě fialové a své vůni spontánně připomíná víno.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Pivo vyrobené na lambickém základu doplněné broskvovou šťávou se všemi přirozenými ovocnými cukry. Je příjemné ho pít kdykoliv během dne, na slunné terase s kamarádkami. Vůně ovoce a lehká kyselost v pozadí je dokonalým osvěžením.
můžete mít 23.5. - 24.5.