Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sladké bílé víno vyrobené z malozrnných hroznů Muscat. Stáří révy je více než 20 let.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Bílé víno vyrobené z hroznů Verdejo.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno polosladké vyrobené z Viura a Chardonnay. Příjemné aroma čerstvého ovoce s květinovými tóny.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno z hroznů Garnacha a Tempranillo. Perfektní směs mládí, čerstvosti a intenzity vytváří velmi vyvážené víno.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Červené víno z hroznů Garnacha a Tempranillo. Zraje 3 měsíce v sudech z amerického dubu.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno vyrobené z odrůd Garnacha a Tempranillo. Z hroznů vybraných ve vinicích starých 35 let (Garnacha) a 30 let (Tempranillo).
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno ze 100% hroznů Garnacha. Vyznačuje se čerstvostí, mládím a živostí typickou pro Garnacha.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Mladé víno z hroznů Garnacha a Syrah. Věk vinic je více než 30 let pro Garnacha a 20 let pro Syrah.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno z hroznů Garnacha. Vinice jsou starší než 50 let. Zraje 8 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Mladé víno z hroznů Chardonnay. Věk vinné révy je více než 20 let.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno pouze z hroznů Garnacha, ručně sklízené ze starých vinic, osázených tradičním systémem. Víno zraje po dobu čtyř měsíců v nových sudech z francouzského dubu.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Mladé víno z hroznů Garnacha a Cabernet Sauvignon. Věk vinic je více než 30 let pro Garnacha a 20 let pro Cab. Sauvignon.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Vyrobeno ze 100% hroznů Viura. Květinové vůně s tóny čerstvého ovoce.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno vyrobené z hroznů Garnacha. Vinice jsou starší než 50 let. Stárnutí je ve francouzských sudech po dobu 12 měsíců.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Víno polosladké vyrobené z odrůd Garnacha a Merlot. Příjemné aroma čerstvého ovoce s květinovými tóny.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Výrobce Bodegas Aragonesas se pyšní tím, že vyrobená vína jsou výsledkem výzkumu vlastních sklepů. Během prvního roku jsou odrůdy odděleny, po filtrování jsou blendovány.